Medlemskonsert med Trond Granlund

3. september, 2021

Som tidligere annonsert avholdes årsmøte i Kampen vel i bydelshuset kl 18.30 onsdag den 8. september. Etter dette møtet blir det konsert på Kampen Bistro. Konserten krever PÅMELDING, se under.

 

Trond Granlund framfører sammen med Terje Norum og band forestillingen Skogslusken, med dikt av Hans Børli. Terje Norum har skrevet musikken. 

 

 Årsmøtekonserten vil være forbeholdt medlemmer og det et er begrenset antall plasser. Vi kan ikke garantere at alle som ønsker får plass, så det lønner seg å være raskt ute. For å melde deg på må du sende e-post til kampenvel@gmail.com med navn og telefonnummer  på alle deltagere og ønsket antall plasser, - maks 2 plasser per medlemskap. Du vil få svar som sier om du har fått plass eller ikke. Konserten starter kl. 20.00, rett etter årsmøtet.

 

 Kampen Bistro sørger for at koronarestriksjonene blir fulgt. Det er stoler til alle og god avstand mellom stolene. Fra stolen kan du om ønskelig bestille drikke via mobilen.

 

Kampen bistro opplyser at dersom noen ønsker å spise eller drikke på bistroen etter arrangementet, så er det lurt å reservere bord i forveien for å sikre seg plass. Vi håper å se deg på årsmøtet og konsert!