Nyheter

Årsmøte i Kampen vel 2022 med konsert

Det innkalles til årsmøte i Kampen vel onsdag 27. april 2022, kl. 18:30. Årsmøtet avholdes på Kampen Bistro, i salen innenfor baren i 2. etg på Kampen Bydelshus. Årsmøtepapirene er sendt medlemmene på e-post, og er tilgjengelig her:

Les mer

Kampen på isen 12. februar

LØRDAG 12. FEBRUAR arrangeres KAMPEN PÅ ISEN i Kampen Park, kl. 12-14.
Kampen Vel stiller med bålpanner, musikk og hygge i parken. Alle små og store er invitert!
Ta med egne skøyter og noe å grille på bålpanna. Klær etter vær og sitteunderlag anbefales.
VELKOMMEN til en opplevelse som varmer på isen!

 

Les mer

Uttalelse til søknad om uteservering på TEP

Fra tidligere søknad har Kampen Kaffe & Bar gått ned både på omsøkt areal og antall stoler og bord, men vårt syn er at de fortsatt ber om mer enn det er rom for. Dersom kommunen gir løyve til uteservering kreves gode rutiner for samarbeid med andre interessenter, og vi vil fortsatt følge saken fra Kampen vels side. Uttalelsen vår kan du lese her:

Les mer

Uttalelse til planer om nybygg i Bøgata 5

Kampen vel og Kampen historielag har skrevet en felles uttalelse til planer om enda et nytt bygg inne på eiendommen Bøgata 5. I tråd med det Byantikvaren tidligere har uttalt, så vil vi at hagen bevares. Det er allerede under oppføring ett nybygg i hagen. Flere av naboene har kontaktet oss og vi er enige i at enda et bygg ikke bør presses inn her mellom nybygget og den fredete eiendommen Bøgata 3. Sammen med hagen i Normannsgata 48 danner disse hagene et grønt og frodig inntrykk inn mot Thorbjørn Egners plass og kirken. Brevet med merknader til planene finner du her:

Les mer

Julegrantenning på Kampen 28. november

Det er snart advent, og tid for tenning av julegran på Kampen. I år går vi for en dobbel: Kl. 16 synger vi med korpset og tenner grana først i Normannsparken, og håper så mange som mulig blir med i tog til Omsorg+ og mer sang kl. 16:30.
Deretter går vi til Thorbjørn Egners Plass kl. 17.00, tenner grana og synger og går rundt treet - før de tradisjonelle posene deles ut på torget, og kirken åpner for alle som vil.
Vi gleder oss til å se så mange som mulig!

Les mer

Medlemskonsert med Trond Granlund

Som tidligere annonsert avholdes årsmøte i Kampen vel i bydelshuset kl 18.30 onsdag den 8. september. Etter dette møtet blir det konsert på Kampen Bistro. Konserten krever PÅMELDING, se under.

Les mer

Egnermarked 11. september, i Kampen park

Vi inviterer til familiearrangement i Kampen park, på gressletta.

Les mer

Kampen vel er 50 år omtrent på denne tida

Vellet fyller 50 år, og inviterer til konsert med lokale og kjente krefter (og en film) på gressletta i Kampens Park 11.september kl 18.00. Gratis adgang for alle!
 
Her vil vi fortløpende informere om artister, forholdsregler mhp. smitte og annet på vellets Facebookside, Kampen vel. Meld deg på der for oppdatert informasjon!

Les mer

Årsmøte 2021

Det innkalles til årsmøte onsdag 8. september 2021, kl. 18:30. Årsmøtet holdes på Kampen bydelshus, i den store salen i 1.etg. Årsmøtepapirene blir sendt medlemmene på e-post 25.08., samt lagt ut på vellets nettside samme dag. Årsmøtepapirene blir i tillegg lagt ut på Blomsterenga til gjennomsyn.

Les mer

Nominer kandidater til Kampenprisen 2021

Du kan være med å bestemme hvem som skal få Kampenprisen 2021

Les mer

Informasjon om Kampen vel

Kampen vel har fått laget en liten brosjyre/folder med informasjon om arbeidet vi gjør og som en påminnelse om at man kan være medlem i vellet og støtte arbeidet. Hvis du kjenner noen som kunne ha bruk for denne informasjonen så oppfordrer vi til å sende dem dette, enten ved å linke til denne siden, eller å videresende denne folderen i pdf-format som ligger her:

Les mer

Frvillighetsmidler våren 2021

Nå er frivillighetsmidler for våren 2021 utlyst. Det er en pott på 1.000.000 kr. Søknadsfrist er 18. mars.

Les mer

Kulturopplevelser på Kampen og Tøyen

Lei av å stå på skøyer? Kulturetaten i Oslo har laget denne fine oversikten over andre aktiviteter i nabolaget på sin facebook-side:

Les mer

Grønne midler

Hei alle dere engasjerte i grønne prosjekt i bydelen. Nå har Bydel Gamle Oslo lyst ut en ny runde med grønne midler! Du kan lese mer om midlene og søke her:
Fristen for å søke om midler er 12. februar.
Bydelen oppfordrer alle interesserte til å melde seg inn i Grønt nettverk på Facebook. Her kan du komme i kontakt med andre ressurspersoner i bydelen, stille spørsmål og finne samarbeidspartnere.

 

Les mer

Nominer kandidater til Kampenprisen 2020

Det er snart på tide å dele ut kampenprisen for 2020. Kampenprisen skal stimulere til frivillig innsats og aktivitet på Kampen og være en oppmuntring til lokalt engasjement og ekstra innsats.

Les mer

Papirer og påmelding til årsmøtet 2020

Under er dokumentene til årsmøtet 2. september kl 18.30 i storsalen i Kampen bydelshus. Det er plasser ledig til årsmøtet, så meld deg på. Koronaregler medfører at vi må ha påmelding med navn. Det er 50 plasser i storsalen. 

Les mer

Informasjon fra Oslo kommune om smittevern

Kampen Vel har blitt forespurt av Oslo kommune om å hjelpe til med informasjonsarbeidet for å hindre spredning av koronaviruset. Denne informasjonen kan du se under teksten. Vi henger også opp plakater på ulike språk på Kampen, legger dem ved her, legger dem ut på Facebook-siden vår og sender dem ut på mail til våre medlemmer.

Les mer

Vedtak fra Plan- og bygningsetaten om Thorbjørn Egners plass

Plan- og bygningsetaten har nå gitt rammetillatelse til torg og møteplass på Thorbjørn Egners plass. Vedtaket fra Plan- og bygningsetaten kan du lese her:

Les mer

Åpent møte med politiet

Kampen vel planlegger åpent møte med politiet, forebyggende avdeling, ved Gørild Presthus. Møtet skal være i Storsalen i Kampen bydelshus 23. oktober 18.30 - 20.00.

Les mer

Egnermarked 2019

Lørdag 7. september 2019, kl. 12-15
inviterer vi til familiearrangementpå Thorbjørn Egners plass, foran Kampen kirke.

Les mer
« Forrige 1 2